Vopsele auto

PRODUSELE

Combinația dintre diferite produse si procese specifice de vopsire reproduc un nivel de calitate adecvat pentru situații diferite, de asemenea, oferă posibilitatea de a maximiza productivitatea procesului de vopsire prin reducerea timpilor și a costurilor.

Principalele repere  ale gamei de produse pentru refinisare auto sunt :

Vopseaua pe baza de apa, Basecoat Hydrofan este un sistem de culori de baza pentru producția de culori metalice, perla, solide și efect.

Fillerele si lacurile din sistemul UHS Macrofan

Vopseaua pe baza de solvent BSB este un sistem în două straturi, pentru obtinerea culorilor metalice, perla, solide și efect.

EFICIENTA

Pentru că nu există nici o procedură corectă pentru toate reparațiile, dar există o procedură potrivită pentru fiecare reparație, furnizam reparatorului auto toate cunoștințele și instrumentele necesare pentru a selecta procesul corect si materialele pentru fiecare reparație.

Sistemul nostru oferă o alegere rațională de cicluri de vopsire, care sunt concepute special pentru a fi extrem de eficiente, prin utilizarea unor metode simple si sigure.

Vopseaua pe baza de apa HYDROFAN HE BASECOAT, Macrofan AP Autolevel Primer, Macrofan Airtech UHS Clearcoat și Macrofan Power UHS Clearcoat sunt cele mai noi produse din gamanoastra, concepute din această abordare. Aceste materiale cu adevărat inovatoare pot fi utilizate în toate procesele de reparații care utilizează cicluri de vopsire cu eficiență ridicată. Produsele pot fi recunoscute cu ușurință de către logo-ul cu randament ridicat pe cutie.

CULOAREA

Pentru ca fiecare culoare este unica, tratam cu atentie detaliile care fac diferenta. Reproducerea exacta a culorilor prin programul gestiune a culorilor Lechler Map Explorer, este din ce in ce mai precisa de la an la an.

Instrumentele de alegerea culorii, Lechler Color Box, Master Car, sunt completate de esantioane realizate in laboratoarele proprii.

Identificarea culorilor se poate face si automat cu fotospectometrul Lechler Match Explorer, avand functia " citeste si corecteaza". Culorile de la oldtimere la cele mai noi modele aparute in ultimul an, culori exclusiviste si pentru supercar-uri sunt toate continute in vasta noastra arhiva de retete.

Laboratoarele proprii au dezvoltat sau ajustat, mai mult de 5.000 retete in ultimii 10 ani. Fiecare culoare reprodusa este verificata prin aplicare in conditii reale.

ASISTENTA TEHNICA

Rezultatele excelente se obtin atunci cand materialele si proceseul de vopsire au fost corect alese.In plus o garantie a calitatii este aplicarea corecta a materialelor de vopsire. Asistam prin prezenta noastra toti utilizatorii produselor noastre pentru: buna cunoastere a produselor si a documentatie tehnice a acestora, alegerea si mixarea corecta a culorilor, actualizarea documentatei tehnice si coloristice, aplicarea si prelucrarea corecta a produselor, verificarea si corectarea functionarii sculelor si echipamentelor pentru vopsitorie, instruirea personalului in vederea aplicarii corecte a materialelor, remedierea situatiilor accidentale si a defectelor de vopsitorie, asistenta la corectia culorilor

Comments are closed.