Vopsele decorative

CULOAREA revine ca o piesa importanta a peisajului interioarelor noastre prin noi efecte si finisaje create pentru a inlesni trecerea de la NATURAL catre CROMATIC.

Cromatica este definita prin estetica si functionalitate. Prin utilizarea inteligenta a culorii este posibila realizarea de spatii incantatoare care pot fi in acelasi timp relaxante, elegante, educationale sau alternative.

Pentru a face fata acestui trend extrem de colorat pe care il traversam este esentiala disponibilitatea de a customiza culorile pentru a pune la dispozitia decidentului o varietate suficienta ca alegerea sa fie realizata fara niciun compromis.

Punem la dispozitie prin showroomul nostru o varietate imensa de colectii coloristice trenduale sau evocative impreuna cu instrumente inovative de alegere a culorii toate avind ca scop facilitarea dialogurilor vizuale dintre spatii, mobilier si obiecte.

Venim in intampinarea partenerilor nostri cu o gama completa de vopsele si tencuieli decorative de o calitate exceptionala, pentru a realiza cu usurinta efecte decorative uimitoare.   Vopsele acrilice in mii de culori , efecte metalice, perlate sau multicolore, finisaje antichizante, tencuieli artistice texturate, toate sunt produse si dezvoltate in concordanta cu cele mai noi norme ecologice si de mediu.

Suntem in masura sa oferim cele mai actuale si dezirabile efecte decorative pentru acoperiri murale si imbogatim constant colectiile noastre cu noi culori si aplicatii pentru a anticipa evolutia cromatica a domeniului.

Comments are closed.