Vopsele industriale

LECHSYS este un sistem multi-scop creat pentru a reproduce o gama larga de culori solide si metalizate. Se compune din: 29 culori de bază si 61 rășini.

Mai mult de 10.000 de culori pastelate industriale, cu care pot fi produse toate cele mai importante culori de pe piață, inclusiv cele mai importante culori standard internaționale (Ral, British Standard, AFNOR, NCS, Vehicule industriale etc.), satisfac orice cerere. Gama coloristica a fost extinsa prin adăugarea unei colectii proprii de culori New Master Chroma, care conține mai mult de 2.800 de culori de referință lucioase, organizate în ordine cromatică.

Producem grunduri anticorozive cu fosfati de zinc, epoxidice, epoxi-acrilice, sintetice, sintetice fenolice și epoxi-ester, poliuretan și poliacrilici, penru acoperirea oricarui tip de substrat.

Este posibila realizarea oricarui tip de vopsea monocomponenta: sintetice, alchidice, nitro, acrilice, epoxi-ester, vinil, cauciuc clorurat, nitro și strat dublu.

De asemenea, putem personaliza toate tipurile de vopsea bicomponenta:  poliuretan MS si Ultra HS, acrilic MS si Ultra HS, epoxidic, soft-touch și nitrocelulozic. Sunt disponibile mai multe tipuri de acoperire, cu diferite finisaje: lucios, mat, satin sau texturat.

LECHSYS EFECT reprezintă evoluția sistemului de bază al Lechsys, prin care se face posibilă producerea culorilor efecte speciale: perlate, metalizațe și pastel.

Sistemul este compus din:

56 CULORI DE BAZĂ, solide, metalizate si perlate, 4 PIGMENTI FLUO, 2 ADITIVI si 7 RĂȘINI

EXPERIENTA

Proiectele clientilor ne-au provocat si imbogatit cu experientele traite impreuna. Echipa noastra in cei douazeci de ani de experienta a lucrat in diverse proiecte ce au presupus stabilirea de tehnologii de vopsire si alegerea de cicluri optime de materiale.

Amintim dintre acestea cateva: Autobuzul Rocar de Simon, Reparatia vagoanelor de calatori CFR la Atelierele Grivita SA, modernizarea tramvaielor la RATB Urac, cisternele apa pentru Irak la Romprim SA, vopsirea flotei de cisterne de transport ciment de la 21Carpatcement, prin EVW Cluj, carosari diverse la Cautis SA, autocisterne combustibil la Automecanica Medias, masini si compactoare de gunoi NorbaGeesink, productia de traillere gigant Nooteboom, pictura decorurilor pentru studiourile Tv la MediaPro si TVR, modernizarea autovagoanelor CFR la IATSA Campina, autobuzele Mercedes Cibro si VW Trituro la C&I, concasoare si compactoare industriale la Terqua SA, mobilier din fier, sticla si acoperiri vitrate, vopsirea materialelor plastice, acoperiri anticorozive speciale pt industria chimica la Arpechim SA, productia materialelor publicitare, vopsele cu efecte decorative speciale pentru Iulius Mall Iasi si alte mii de proiecte finalizate.

Comments are closed.