Color design

Culoarea este o forma de comunicare aflata in permanenta evolutie si schimbare.

Scenariile coloristice cotidiene ale spatiilor noastre de locuit si ale mediului care ne inconjoara au fost intotdeauna influentate de marile schimbari socio-culturale, artistice si tehnologice ale diferitelor perioade.

Analizand trecutul putem putem identifica anumite culori ca apartinand unor perioade de timp si le putem incadra in cicluri de utilizare, ceea ce inseamna ca preferintele coloristice ale viitorului apropiat pot fi anticipate intr-o mare masura .

Realizarea de noi “scenarii coloristice” este un aspect fundamental in design si contribuie la imbunatatirea calitatatii spatiilor de locuit si mai ales la succesul comercial al unui produs industrial.

COLOR DESIGN LECHLER, a devenit realitate prin implicarea in proiect, alaturi de specialistii din  Departamentul de cercetare, a Francescai Valan, Designer industrial specializat in designul de culoare, material si finisaje.

Proiectul, prin categoriile sale, pune la dispozitie designerilor si decidentilor, indicatii, sugestii si informatii tehnice pentru a facilita alegerea culorii si a finisajelor potrivite.

No Comments Yet.

Leave a comment