Vopsele mobilier

Incepind cu 2014 portofoliul de produse pe care il propunem pietei din Romania s-a imbogatit printr-o noua gama de vopsele destinate pietei de mobilier.

Realizarea de noi ‘’scenarii coloristice’’ este un aspect fundamental in design si contribuie definitoriu la imbunatatirea calitatii spatiilor de locuit si mai ales la succesul de piata al unui produs industrial.Astfel, pasiunea noastra pentru culoare, experienta de peste 20 de ani in producerea si reproducerea culorilor impreuna cu o calitate exceptionala a produselor utilizate ne-au permis sa accesam si aceasta ramura a vopsitoriei.

PRODUSELE:

Pornind de la necesitatea acoperirii cu cele mai bune produse a diverselor substraturi din industria de mobilier oferim solutii personalizate, testate si certificate international, pentru obtinerea unor rezultate exceptionale, atat estetic cat si ca durabilitate a utilizarii in timp. Astfel, indiferent de materialul din care este produs mobilierul, lemn masiv sau furnir de varii esente, panel, MDF, sticla, materiale compozite sau plastice, metal etc. croim produse si sisteme care sa poata face fata oricaror exigente.

De la vopsele poliuretanice la vopsele nitrocelulozice sau de la vopsele acrilice la lacuri poliesterice, baituri, patine, izolanti si grunduri de incarcare, gama de produse pentru mobilier este completa.

CULOAREA:

Producatori de mobilier, centre de design, aplicatori, designeri si arhitecti, pentru toti, nevoia de a avea acces la culori, finisaje si scheme de culoare noi este constanta.

Culoarea este o forma de comunicare aflata intr-o permanenta evolutie si schimbare. Noi am invatat sa deslusim acest limbaj al culorilor si detinem instrumentele necesare pentru a anticipa evolutia cromatica a urmatorilor ani. Astfel pe langa posibilitatea producerii in laboratarele noastre a oricarei culori necesare, punem la dispozitie colectii de culori si finisaje care vor fi “la moda” in viitorul apropiat. Oferim partenerilor nostri “culori in trend”, materiale, efecte si finisaje noi iar acolo unde suntem solicitati, cunostintele utilizarii corecte a schemelor de culoare in contextul dat.

Fie ca vorbim de baituri, produse de antichizare sau vopsele opace in culori solide, metalizate sau perlate, de efecte speciale sau finisaje de la ultramat la ultralucios, specialistii nostri in colorimetrie  au instrumentele si cunostintele necesare replicarii sau producerii oricarei culori, cu disponibilitate imediata chiar si pentru loturi reduse.

No Comments Yet.

Leave a comment